‘Tam bir Türk ailesi değil miyiz? Yatakta çocuklar, yanı başımda eşim’

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz sene Ağustos ayında Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, kasım ayında ise bebek beklediklerini duyurmuştu.

Eşi ve bebeğinin ultrason fotoğrafıyla objektif karşısına geçen şarkıcı, “Çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz ki benim Efe’m var o yüzden bir de kız olsa fena olmaz ama Muhammet’in de kızı var ona da bir erkek olsa fena olmaz. Bunlar tabii ki espri. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin” ifadelerini kullanmıştı. İkiliye takipçilerinden tebrik mesajı yağmıştı.

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

İkinci kez anne olmak için gün sayan Tuğçe Tayfur’dan sevindiren haber, 18 Haziran’da gelmişti. Tayfur, kızı Tuğçe Lina’ya kavuştuğunu sosyal medyadan açıklamıştı.

Şimdilerde kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü isim, 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından ailesiyle birlikte verdiği pozu paylaştı.

“İŞTE BENİM ÇEKİRDEK AİLEM”

Tuğçe Tayfur; eşi Muhammet Aydın, 2019 yılında boşandığı Taner Şafak ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Efe ve minik kızı Tuğçe Lina ile hastanede odasında çekilen karesine şu mesajı yazdı:

İşte benim çekirdek ailem. İnanın süslü püslü resimlerden çok daha güzel bir resim benim için bu… Tam bir Türk ailesi değil miyiz? Yatakta çocuklar, yanı başımda eşim… Allah isteyen herkese nasip etsin. Aile her şeydir. Efe’min tam üç tane kız kardeşi oldu. Muhammet, biz senden razıyız, Allah da seni başımızdan eksik etmesin babişko.

YORUM YAĞDI

Şarkıcının binlerce beğeni alan gönderisine; “Maşallah, o kadar güzel görünüyorsunuz ki”, “Allah analı babalı büyütsün” ve “Mutluluğunuz daim olsun” şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx