Proton Pass, Mac ve Linux için Çıktı

Proton, Proton Pass şifre yöneticisinin Windows, Android ve iOS platformlarının yanı sıra artık macOS ve Linux’ta da mevcut olduğunu duyurdu. Proton’un yerel şifre yöneticisi uygulaması, depolanan tüm verileriniz için uçtan uca şifreleme ve çevrimdışı destek sunabiliyor. Ek özellikler arasında güvenli parola paylaşımı, parola izleme, spam ve kimlik avına karşı koruma için e-postamı gizle özellikleri ve yakın zamanda duyurulan geçiş anahtarı desteği yer alıyor. Proton Pass uygulamasının macOS sürümü ayrıca cihazlar arası senkronizasyon desteğine sahip yeni bir Safari uzantısına sahip.

Proton Pass aboneleri, çevrimdışı modda yer alan Argon2 hash algoritmasından da yararlanabilecek. Aktif bir internet bağlantısı olmadan şifrelerinizi ve hassas verilerinizi yetkisiz erişime karşı koruyor. Argon2 özellikle kaba kuvvet saldırılarına karşı savunmasıyla öne çıkıyor.

Mac ve Linux kimlik doğrulama API’si için TouchID desteği ise birkaç hafta içerisinde sağlanacak. Şimdilik bu özellik için destek sunulmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx