Berrak Tüzünataç formda vücudunun sırrını açıkladı

Berrak Tüzünataç: Formunu Korumanın Sırları

Berrak Tüzünataç, oyunculuğu, doğal güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çekiyor. 40 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkarıyor. Sağlıklı yaşam tarzına bağlılığını ve formunu korumadaki sırlarını paylaştı:

Pilates ve Sağlıklı Beslenme

Berrak Tüzünataç, düzenli olarak pilates yaparak vücuduna gereken hareketi sağladığını söylüyor. Ayrıca sağlıklı beslenmeye de büyük önem veriyor. Tuz ve şeker tüketimini azaltmış, işlenmiş gıdalardan uzak duruyor. Vegan beslenmeyi tercih eden Tüzünataç, alkali beslenme ve tohum tüketimi gibi sağlıklı alışkanlıkları hayatına adapte etmiş.

Evde atıştırmalıklarını kendi hazırladığını belirten ünlü isim, yediği gıdaların kalitesine dikkat ettiğini vurguluyor. Bedenini ve ruhunu sağlıklı tutmak için bu alışkanlıklara özen gösterdiğini dile getiriyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.
Reklamdır

Related Posts

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Et kadar besleyici ama daha az tüketiliyor, faydaları saymakla bitmiyor!

Düşük tüketim oranına rağmen yüksek besin değerine sahip olan mantar, B grubu vitaminler, potasyum ve antioksidanlar açısından zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Uzmanlar özellikle çocuklar ve gençler için mantar tüketimini öneriyor.

HIV tedavisinde devrim niteliğinde yöntem: ‘Hepimizi şaşkına çevirdi’

Avustralya’daki bilim insanları, HIV’in bağışıklık sistemi ve ilaçlardan gizlendiği beyaz kan hücrelerinde görünür hale getirilmesini sağlayan devrim niteliğinde bir yöntem geliştirdi. Melbourne’deki Peter Doherty Enfeksiyon ve Bağışıklık Enstitüsü’nde yürütülen çalışma, HIV tedavisinde umut vaat eden bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sessizlik gözden kaçmasın: Çocuklarda konuşma gecikmesi sadece bir dil sorunu değil

Akıllı telefon ve tablet başında geçirilen uzun saatler, çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor. Konuşma gecikmesinin etkilerinin sadece dil becerileriyle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda beyin gelişimini de olumsuz etkileyebileceğini söyleyen Gelişimsel Pediatrist Uzm. Dr. Reyhan Tamer, kritik belirtileri ve ailelerin alması gereken önlemleri açıkladı.

Basit bir diş ağrısının altından MS çıkabilir!

Doç. Dr. Nurettin Diker, yüz ağrısı, çene uyuşması ve konuşma güçlüğü gibi belirtilerin bazen Multipl Skleroz’un (MS) ilk işareti olabileceğini belirtti.

Sıcaklar hayati risk taşıyor: Uzmanından yaz mevsimi uyarıları

Sıcaklar hayati risk taşıyor: Uzmanından yaz mevsimi uyarıları